Volg Perspectief Media via Hyves
Volg Perspectief Media via Twitter
Volg Perspectief Media via LinkedIn
Volg Perspectief Media via Facebook
Volg Perspectief Media op YouTube

RSS feed - nieuws en informatie
Podcast feed - fragmenten

 Agenda

25maart
woensdag


Open Huis in Tivoli

28maart
zaterdag


Gebedsstation

Staat een activiteit hier niet bij? Geef het ons door.
Logo EA deelnemer - Stichting Perspectief Eindhoven is deelnemer van de Evangelische Alliantie

Stichting Perspectief Eindhoven

Van 1996 tot 2014 was Stichting Perspectief Eindhoven namens een tiental Eindhovense christelijke kerken actief in de media. De wekelijkse radioprogramma's werden uitgezonden op Omroep Eindhoven, E-fm en later Studio040. Op deze website vind je een rijke historie aan archiefmateriaal in de vorm van de agenda, programma's, reportages en een archief waaruit je fragmenten kunt terugluisteren.

Op zondag 7 januari 1996 kon je naar de eerste uitzending van Perspectief luisteren op het toenmalige Omroep Eindhoven. Sindsdien lieten we je wekelijks horen waar christenen in Eindhoven mee bezig zijn. In onze programma's ontdekte je dat er een God is, wie hij is en welk goede nieuws hij ook voor jou heeft.

Op 6 januari 2015 is Stichting Perspectief Eindhoven opgehouden te bestaan.

Perspectief.laat

Perspectief.laat in de studioDinsdag 5 juni 2012 om 22:00 uur

In deze editie van .laat aandacht voor de komende kunstveiling voor het Oekraineproject van de jongeren van Eindhoven Bouwt. We bellen met Wouter Verhelst, die de veiling in het Klokgebouw organiseert....meer.

Perspectief.laat

Perspectief.laat in de studioDinsdag 10 april 2012 om 21:00 uur

In 2010 bracht Elise Mannah haar debuutalbum 'Altijd' uit. In oktober van dat jaar speelde ze in Eindhoven op een cappuccino-concert, samen met Elly Zuiderveld en Lee Ann Vermeulen. Momenteel is Elise Mannah bezig met haar tweede soloalbum, reden voor ons om haar even te bellen....meer.

Eerder op de radio

beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 5 juni 2012: Om geld in te zamelen voor een meerjarig hulpproject onder zigeuners in Oekraine, organiseert Wouter Verhelst van Eindhoven Bouwt volgende week een kunstveiling in het ...meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 10 april 2012: In 2010 bracht Elise Mannah haar debuutalbum 'Altijd' uit. In oktober van dat jaar speelde ze in Eindhoven op een cappuccino-concert, samen met Elly Zuiderveld en Lee ...meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 7 februari 2012: We stellen je vanavond de band Maggies Bookshop voor. Een band met een boekwinkel vol verhalen, hoor je van frontman Renger. Aansluitend laten we de single Sell me your ...meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 7 februari 2012: Floris gaat op bezoek bij de Eindhovense Armoedegezant Gerrie Vermeulen om je te laten horen hoe de arme kant van Eindhoven deze tijd doorkomt....meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 7 juni 2011: Sinds kort kun je in Eindhoven ook professioneel voor je laten bidden in een Healing Room. Je hoeft alleen maar binnen te lopen, God doet het werk, vertellen Leonie Even ...meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 3 mei 2011: In de nacht van 29 op 30 april is er een brand ontstaan in kerkgebouw De Bron aan de Elburglaan in Eindhoven, het gebouw waar de Vergadering van Gelovigen op zondag ...meer.
beluisteren BeluisterenIn Perspectief.laat van Dinsdag 5 april 2011: Op zoek naar 'goeie Eindhovenaren'. Drieduizend jaar geleden waren ze er al naar op zoek: goede mensen. Lees psalm 101 uit de Bijbel. Maar zijn ze er vandaag ook nog? ...meer.

Ga voor meer fragmenten en programmainformatie naar het fragmenten overzicht.

Luisteren?

Logo Studio040De radioprogramma's van Perspectief zijn te beluisteren op Studio040 nieuws, agenda radio televisie en internet voor Eindhoven. Op zondagmorgen van 8 tot 10 uur hoor je Perspectief.vroeg en elke dinsdagavond van 21 tot 23 uur hoor je Perspectief.laat. Studio040 vind je in de ether op FM 94.0 en 106.6 MHz, op de kabel op FM 94.4 MHz of op televisie, kanaal 31.
Je kunt ook live meeluisteren via internet via de webstream De reportages en interviews kun je altijd achteraf nog horen via het archief dat toegankelijk is via de informatie bij de afzonderlijke programma's.

Christelijk Nederland - nieuws van OneWay.nl
Volg Perspectief Media ook via Hyves - Twitter - LinkedIn - Facebook
Geef ook activiteiten of informatie door! - Agenda - Programma's - Rss - Contact
Stichting Perspectief Eindhoven, ©1997-2015 copyrights