Perspectief Radio

Sinds 1996 is Stichting Perspectief Eindhoven in de lokale media actief namens een tiental Eindhovense christelijke kerken. Lokale christelijke actualiteiten hoor je in het radioprogramma Perspectief.laat op Studio040. Hier vind je naast actuele informatie over de programma's en de organisatie ook veel lokaal christelijk nieuws.

Alle programmamakers en medewerkers zijn christenen die aan hun stadgenoten willen laten horen hoe het is om God te kennen. Mensen vertellen hun verhalen, wat doen ze, wat willen ze, waar zijn ze bang voor, waar dromen ze van en wat betekent het voor hen om naar God te luisteren.

Luisteren

De radioprogramma's van Perspectief zijn te beluisteren op Studio040 nieuws, agenda radio televisie en internet voor Eindhoven.
Op zondagmorgen van 8 tot 10 uur hoor je Perspectief.vroeg en elke dinsdagavond van 21 tot 23 uur hoor je Perspectief.laat. Studio040 vind je in de ether op FM 94.0 en 106.6 MHz en op de kabel op FM 94.4 MHz. Zie de kaart voor het bereik.

Als er geen televisie-uitzending is dan hoor je bij de tekst-TV pagina's van Nieuwseditie ook het geluid van de radio van Studio040.

Je kunt ook live meeluisteren via internet:
Download Winamp luister met winamp
Download Windows Media Player luister met de mediaplayer
Download Real Player luister met de realplayer

De reportages en interviews kun je altijd achteraf nog horen via het archief dat toegankelijk is via de informatie bij de afzonderlijke programma's. Vanwege de kosten voor auteursrechten en naburige rechten zijn alleen de fragmenten in het archief toegankelijk en kun je niet het hele programma horen.

Volg Perspectief Media ook via Hyves - Twitter - LinkedIn - Facebook
Geef ook activiteiten of informatie door! - Agenda - Programma's - Rss - Contact
Stichting Perspectief Eindhoven, ©1997-2015 copyrights